Om os

Lidt om os og Constantia

Lidt om os og Constantia

 

For 100 år siden valfartede århusianerne med Hammelbanen ud i naturen, og fik kaffe og kage på det daværende traktørsted Constantia, der lå lidt længere ude ad Brabrandstien i Stautrup. Inspireret af fordums storhed ved Brabrandsøen har det været målet at skabe et nutidigt udflugtssted med udfoldelsesmuligheder for hele familien.

 

Siden har det udviklet sig til et attraktivt og anderledes (mini) konferencecenter, og et populært selskabslokale.

 

I vor 7000m2 parklignende have har vi udfoldet små oaser med bålsteder, petanque, skak, klatretræer og solrige og skyggefulde steder til behagelig afslapning

 

.....se vores (korte) biografreklame tv. (Øst for Paradis)

Vi er beliggende i et omhyggeligt og nænsomt restaureret hovedhus fra en gammel bondegård, Norringholm. Vi har desuden bygget et stort fest/konference/kursus/mødelokale med plads til 60 personer, som gennem store udsigtsvinduer har en smuk udsigt over Brabrandsøen.

 

Vi - ejerparret Birgit Astrup og Svend Erik Søfelt - er begge arkitekter, og vi har gjort os umage med, at både hovedhus og tilbygning falder smukt ind i det naturskønne område ved søen.

 

Vor madlavning er et kapitel for sig: alt er hjemmelavet - helt fra bunden - af de bedste (og friskeste) råvarer, så vidt muligt økologisk og gerne lokale. Vi tilstræber en høj gastronomisk standard til rimelige priser.

 

Læs portrættet om os fra Århus Onsdag - sep. 2010:

 

CONSTANTIA2 • NORRINGHOLMSVEJ 32 • 8260 VIBY J • TEL.: +45 86 28 51 24 • CONSTANTIA2@CONSTANTIA2.DK