Om os

Lidt om os og Constantia

Lidt om os og Constantia


For 100 år siden valfartede århusianerne med Hammelbanen ud i naturen, og fik kaffe og kage på det daværende traktørsted Constantia, der lå lidt længere ude ad Brabrandstien i Stautrup. Inspireret af fordums storhed ved Brabrandsøen har det været målet at skabe et nutidigt udflugtssted med udfoldelsesmuligheder for hele familien.


Udover cafeen har stedet udviklet sig til et attraktivt og anderledes (mini) konferencecenter, og  populære selskabslokaler.


I vor 7000m2 parklignende have har vi udfoldet små oaser med bålsteder, petanque, skak, klatretræer og solrige og skyggefulde steder til behagelig afslapningVi er beliggende i et omhyggeligt og nænsomt restaureret hovedhus fra en gammel bondegård, Norringholm. Vi har desuden bygget et 2 fest/konference/kursus/mødelokaler med plads til 60 hhv. 100 personer, som gennem store udsigtsvinduer har en smuk udsigt over Brabrandsøen.


Vi - ejerparret Birgit Astrup og Svend Erik Søfelt - er begge arkitekter, og vi har gjort os umage med, at både hovedhus og tilbygning falder smukt ind i det naturskønne område ved søen.


Vor madlavning er et kapitel for sig: alt er hjemmelavet - helt fra bunden - af de bedste (og friskeste) råvarer, så vidt muligt økologiske og gerne lokale. Vi tilstræber en høj gastronomisk standard til rimelige priser.

 


CONSTANTIA2 • NORRINGHOLMSVEJ 32 • 8260 VIBY J • TEL.: +45 86 28 51 24 • CONSTANTIA2@CONSTANTIA2.DK